Monday, 27 July 2015

HARI RAYA CELEBRATION 2015

Salam Ramadhan semua blogger-blogger di Malaysia kalau ada lar yang baca dan buka blog mummy Nad ni. Sekejap je sebulan dah berlalu, puasa berakhir dan syawal menjelma.. Hahahha puitis betul ayat. Sempena bulan yang mulia ini mummy Nad nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN sekiranya ada kiranya sesiapa yang baca blog ini terasa hati dan sebagainya.

Dah berbulan baru ada masa nk update blog. Bukan apa kena balik awal masak, bz di tempat kerja dan anak meragam menyebabkan tiadanya masa nak mengupdate. Lg 1 penyakit kemalasan yang melampau di masa kini menyebabkan mummy Nad malaz nak update.

Raya kali ni mummy Nad beraya di Sungai Petani dan penang sahaja. X balik pn kg hubby di Terengganu since cuti sekolah xlama. Macam letih perjalanan Johor-Penang-terengganu-penang-Johor. Last kami decide Johor-S.Petani-Johor. hahaha,.... Terengganu balik cuti raya haji bulan 9 nanti jer since cuti banyak ckit so blh relex lama sikit di kampung suami.

Kuih raya mummy Nad buat 3 jenis jer. Biskut Nestum, Tad nenas dan Cornflakes madu. 1 jenis mak mummy Nad buat 1 jenis lagi beli. cukup lar 5 jenis tahun ni. Banyak2 pn sapa yang nak makannya. Budak2 nk duit raya jer kuih raya xmakan pn.huhuh...

Penutup bicara SELAMAT HARI RAYA lagi sekali blogerssss


♥ Terima Kasih ♥

No comments:

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati