Wednesday, 2 September 2015

HAPPY 4th ANNIVERSARY


Alhamdulillah dah 4 tahun usia perkhawinan  Nad dan Papa Wan. hehehhe.. Sekejap jer masa berlalu. Di awal usia 21 Nad berkhawin, 22 melahirkan Irfan Hakimi, 25 melahirkan princess Alisya, dan hari ni 03 September 2015 genap 4 tahun usia perkhawinan mummy. Terlalu banyak memori sepanjang usia perkhawinan ini. Khawin awal bukanlah perkara mudah terutamanya bagi pelajar seperti kami dulu. Rzeki Allah habis je grad mama di tawarkan pekerjaan. Papa pun sama. Liku kehidupan ini agak sukar tapi alhamdullilah mak abah banyak membantu.

Dan akhirnya alhamdullah mama dan papa boleh hidup bersama di Johor nanti. Walaupun berat nak tinggalkan anak-anak mama ni, mama terpaksa juga untuk sementara waktu. Lagipun mak tok dgn wan berat hati nak bagi cucu-cucu dorang di jaga oleh orang lain. Bukan xpercaya tapi berwaspada itu tetap perlu. Yelah mama susah payah mengandung, melahirkan dan menjaga anak-anak mama orang lain sesuka hati dera. Disebabkan risau hal demikian terjadi anak-anak mama kena duduk dengan mak tok dulu sehingga mama dan papa stabil di tempat baru. Then mama dan papa akan ambil kamu berdua. Insyallh. Semoga kita sekeluarga sentiasa bersama sampai bila-bila

Akhir kata untuk suami tercinta Selamat Menyambut Ulangtahun Perkhawinan yang Ke- 4 syg. Semoga kita tetap bersama sampai akhir hayat dan insyallah sehingga ke syurga. Thanks for everything wht u have done for me. I really appreciated it.

♥ Terima Kasih ♥

No comments:

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati