Friday, 16 January 2015

Cont Birthday Celebration - ...Part 2....

So lepas dah selamat lunch kami pn bertolak balik ke rumah dan solat zohor di rumah saja. Next celebration is steamboat time di Khory Steamboat di Sungai Lalang sungai petani. Yang ni kami pergi 6 orang termasuk irfan iaitu mummy + hubby, mak tok + tok wan + adik aka Acu.

Untuk pengetahuan semua, kedai steamboat ni sebelah restoran ikan bakar Z n A di sungai petani. Khory sTeamboat n Grill nama di beri. RM13/per head ok. klau x habis rm10 untuk 100g. hehhe korang boleh makan sampai kenyang . Since kedai makan dye sentiasa penuh orang mummy segan lar nak amk pic banyak2.huhuhu

mummy copy dari blogger fazrol. Maaf ye Fazrol copy pic awak.

adik n hubby hilang sebab gi amk makanan lagi di tempat amik tu...


So dah kenyang apa lagi kita balik tido lar...huhuhu.. Next morning 11/01/2015 mak mummy Nad masak ikan bakar dan ayam bakar dan kari kepala ikan celebrate birthday mummy Nad dengan abg2 kira 1 family lar..        


 Classic cheese kek mummy Nad buat sendiri ok. Memang ada kotak sebab nak bawak dari penang ke Sungai Petani. Lagipn memang ada lebih kotak kek since mummy Nad jual kek coklat kan.huhuh. Alhamdullh menjadi comel je kek cheese ni dan  1 family suka makan especially aCu n Irfan. 
ikan dan ayam yang belum di panggang.

last entry sekali jemput makan semua... Dah habis celebration mummy Nad yang xseberapa ni.. Celebration save cost je.. Pic ade dalam DSLR mummy. sO soon will be update. Tata dan selamat berhujung minggu dengan keluarga tersayang,.♥ Terima Kasih ♥

No comments:

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati