Friday, 16 January 2015

HAPPY BIRTHDAY TO ME.... Part 1

Salam Sabtu rakan-rakan blogger.. Dah seminggu baru mummy Nad nak update Bulan Januari punya aktiviti. Sempena 10 Januari yang lalu mummy Nad dah selamat bertambah umur dari 24 kepada 25 tahun.. Huhuhuhu dah 25 tahun pun mummy Nad kan.. 

So aktiviti sempena birthday mummy Nad Sabtu (10/1/15) yang lalu dimulakan dengan aktiviti pick up my sister at PIA aka Penang International Airport. Adik mummy Nad dah habis exam so dh boleh la blik semenanjung ni. Buat pengetahuan semua, adik mummy Nad belajar di Unimas so dah habis exam boleh la balik. 


ni Mak Ucu with Irfan.. My little sister bt degree in Nursing di Unimas.So lepas pick up adik mummy Nad kami 3 beranak  pun pergilah lunch di Nasi Arab di Qasar Hadramawt. Layan jer pic kami 3 beranak gi makan di hadramawt.. Since irfan suka sangat donut kami g beli sekali donut di Nash donut tu..
Irfan comot sangat makan donut tu. Mak Buyong yang nak masuk 8 bulan preggy.. sangat boolat muka mummy. Mummy order chicken mandagaout. Ni antara pic yang xseberapa di Restoran nasi arab ni. Menu dan harga dye korang boleh tengok pic di bawah.

Ni lar antara menu dan price review bagi sesiapa yang teringin dan nak tahu harga terbaru di Qasar Hadramawt di perda iaitu sederet dengan Nash Donut @ Easy shop di perda. So dah kenyang boleh balik. Irfan balik dengan senang hati.
irfan tunggu papa amik kereta


tAmat untuk Lunch - Birthday Mummy Part 1-

seKIAN......
♥ Terima Kasih ♥

No comments:

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati