Friday, 26 December 2014

REVIEW TEMPAT MAKAN: IKAN BAKAR DIN

Salam Jumaat blogger. Hari ni rasa bosan di office sebab ramai yang bercuti Krismas. So kita yang bkerja nie online saja lar kan.. HUhuhuhuhu.. Well nak review 2 tempat makan yang best jugak lar yang korang boleh p makan bila jalan-jalan di Utara tanah air nie.

 IKAN BAKAR DIN di Kepala Batas. 

PIC IHSAN DARI UNCLE GOOGLE.
Hari tu mummy bawak Mak, Abah dan irfan montel g makan di sini. Saja nak test sebab banyak sangat review orang cakap best + gempak so lets check out.. Kitaorang order air siram limau 3, 4 pinggan nasi, ulam-ulaman dan sambal belacan, gulai ckit dan ikan siakap yang sangat besar. Total rm59.00. Review mummy ok lar sebab kena dengan taste orang kampung sebab makanan kat tempat standard makan di kedai ikan bakar.. 

HAhhahah.. 4 bintang dari 5 bintang. Makanan ok, tempat ok cuma servis air+kira bill slow gila.. Tapi mybe sebab ramai kot. Mummy sampai pkul 1 lebih dan orang sangat2 pack ok. Harga ok la berbanding ikan bakar di Penang island kot. 

antara menu-menu di sana.. Ehsan google dan blogger-blogger.
pelbagai jenis ulam dan air asam/ sambal belacan etc ehsan dari google jer..
Kebanyakan pic mummy Nad amk dari google sebab segan lar g kedai nak amik gambar. Cam perak pulak. so kita google je lar n terima kasih kepada bloger2 yang rajin letak pic yang menarik semasa review kedai makan di Malaysia ok.




♥ Terima Kasih ♥

1 comment:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Salam kenal..farah pun selalu makan kat sini.. memang sedap!!! =D

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati