Friday, 19 December 2014

4D SCAN 26 WEEK

Selamat pagi semua reader. Hari ni setelah lama mummy tidak bersiaran nak review ckit tentang klinik yang baru-baru ni mummy Nad p bt scan 4D.  ALhamdullh sebab baby dalam keadaan baik dan sangat aktif dan alhamdullh insyallh tahun depan mummy Nad dapat baby girl. Sepasang sudah anak mummy nie.. 

Well review tentang klinik yang mummy Nad nak buat ni adalah POLIKLINIK DR MARINA di Taman Semilang, Seberang jaya, Pulau Pinang. Harga promosi untuk sepanjang tahun 2014 ni hanyalah RM65 (3D + 4D) dan RM100 (3D + 4D + 2D details scan). Korang boleh call 04-3982848 untuk sebarang pertanyaan
Bagi yang xberpeluang untuk harga promosi jangan lah susah hati sebab menurut dr Marina insyallh harganya xmahal sangat macam korang pergi bt scan dekat KPJ. kebarangkalian next following years RM85-100 kot. call balik untuk comfirmation ok.

Dari segi pendapat mummy ialah Dr Marina seorang doktor yang lemah lembut dan sangat mesra melayan pesakit. 2 orang staff yang jaga kaunter jugak sangat lemah lembut. Yang penting semua perempuan muslimah jadi mummy rasa sangat selesa wlaupun klinik xla besar sangat.

Untuk pakej rm65 ni dr Marina print 4 keping gambar iaitu 2 gambar muka baby, 1 gambar alat kelamin baby dan 1 lagi gambar tulang baby kot. Dalam CD ada lebih kurang 6-8 gambar baby dan lebih kurang 6 video sepanjang 4D scan dilakukan. Tempoh scan lebih kurang 30 minit iaitu 20minit ++ scan dan 10minit burn dalam CD.

Ni mummy kongsikan 1 video dan gambar baby gurl yang sangat hyperaktive dalam perut mummy.



♥ Terima Kasih ♥

3 comments:

Ziela Melody said...

wah...tahniah nada...sepasang la..

Papaglamz said...

Wah 4D.. Teknologi skrg nmpk dh rupa bentuk baby tu..

NADA syafi said...

@Ziela Melody
Tq zila... cepat2 la hg kwen.. lma xmkan nc minyak kengkawan nie... :-)

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati