Tuesday, 2 December 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.



♥ Terima Kasih ♥

19 comments:

Farha Kimah said...

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

Syaza Syafeeqah said...

Jalan-jalan dr segmen yang sama. ;)

kifli said...

blogwalk dari segmen yang sama

Flawless Sakura said...

haiii :)
datang dari segmen yang sama ^^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Miqha Azmi said...

hiii,,iqha singgah sini lagi,,dari segmen cikgu farha pulak.. :))
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Mizz'strawery Smile said...

Hye! Assalamualaikum! mumy Irfan :D SalamKenal2.Hana dah follow blog comel ni.Jom Bw kat blog Hana pulak :D singgah dari segmen yg sama http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Papaglamz said...

Salam singgah dan follow dari segmen yg sama. Jom singgah dan follow papaglamz

http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?showComment=1417938246598&m=1

http://www.papaglamz.com/2014/12/konsultant-nutrisi-ibu-dan-bayi-anda.html?m=1

ahmad said...

Jemput join segmen blogwalking saya yg pertama bulan december

http://www.blogahbar.tk/2014/12/segmen-blogwalking-by-wwwblogahbartk.html

Muhammad Shahril said...

Tolong PROMOTE segmen ni blh tak ? Kalau nak join pon boleh . THANKS . http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

Nur Syuhaidah said...

Salam, saya dari segmen yang sama :D
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Jemput komen post ini:
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

ainloly said...

Assalamualaikum,

Salam singgah. Saya dari blog http://unprivatediarytyping.blogspot.com .

done follow anda, minta follow balik ye :) Salam kenal ^~

Osman said...

Jemput join segmen bloglist :)
http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

NADA syafi said...

@Mizz'strawery Smile
SALAM PERKENALAN...

Anmas Healthcare said...

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Farha Kimah said...

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

cik belbel said...

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

imm said...

salam kenal..singgah blogwalking kat sini :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati