Friday, 19 December 2014

PHOTOBOOK MALAYSIA

SALAM READER's...

Hari ni nak kongsi lagi 1 lagi benda yang mummy beli secara online iaitu melalui Groupon. Kebetulan ada free photobook saiz 6x6 dan cuma dikenakan charge penghantaran rm8. Dia akan print macam buku cerita jer pic2 kta dan software kita kena download dekat website dia. Kat bawah ni contoh photobook my hubby punya.. Dia pn nak.. stkat ni dah 4 photobook mummy Nad buat..huhuhu.. Bukan nak show off remote air-cond @ handbag ok.. ni mummy lapik je ..
Layan beberapa pic yang mummy amik guna fon murah mummy nie


PIc irfan pn ada sb xmencukupi la pic wataniah papa

Ada 40 pages ok..

♥ Terima Kasih ♥

6 comments:

Fadzi Razak said...

Susun susun gambar tu buat sendiri kan?

Miqha Azmi said...

wah menarik!macam best je tengok,,hehe
btw..iqha singgah sini ye :)

Papaglamz said...

Cantik la... Blh buat ni..

NADA syafi said...

@Fadzi Razak
Yup buat sendiri.. Download jer software dekat website photobook. Slalu ada dekat groupon. Try lar

NADA syafi said...

@Miqha Azmi
tq singgah ye ika... Nt ade lg promotion blh la try purchase di groupon

NADA syafi said...

@Papaglamz
Jemput la bt sndiri heheh.. mengikut kretiviti kita. hanya rm8(Postage fee) je.

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati