Monday, 17 November 2014

1st Segmen Blogwalking By Cik Pelangi


Jom ramai-ramai kte join contest ni.. Just click dekat banner di atas jer ok... SElamat Join

Syarat-syarat penyertaan:

 Follow blog Cik Pelangi ( Wajib! ) *akan di follow back
 Buat entry yang bertajuk " 1st Segmen Blogwalking By Cik Pelangi."
 Copy banner dekat atas and back linkkan ke entry segmen ini.
 Publish dan letakkan link entry anda di ruang komen entry segmen ini.

Senang kan? Tidak susah pun. 
Tarikh Tutup Penyertaan: 23 November 2014



♥ Terima Kasih ♥

4 comments:

cik sweety said...

Jalan -jalan kat sini :D

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-by-cik-pelangi.html

anamizu said...

salam ziarah mummy nada.. dari segmen yg sama jugak hehe :)


ana-mizu.blogspot.com

kerusiburok said...

hai singgah jalan2 dari segmen yg sama. segmen bw by cik pelangi. hehehe --kerusiburok--

Mia Liana said...

Salam... Mia singgah dari segmen yang sama (^_^)

http://www.mialiana.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-by-cik-pelangi.html

- Mia Liana -

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati