Sunday, 16 November 2014

SEGMEN BLOGWALKING NOVEMBER









Salam semua.. Hari ni nak kongsi lagi 1 blog yang anjurkan contest untuk kte menambahkan kenalan sesama rakan blogger. Cara nya cukup mudah dan simple..Korang klik je banner kat atas k. Cepat sebelum terlambat


NAMA PENA  : NADA SYAFI

NEGERI KELAHIRAN : KEDAH DARUL AMAN

♥ Terima Kasih ♥

6 comments:

SHAHIRAsulaiman said...

salam. terima kasih kerana sudi join :)
singgah blogwalking dan follow di sini.
jangan lupa blogwalking di blog peserta lain juga ye :)

senarai peserta dah update :
http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

cik sweety said...

singgah sini

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

Hafiza AizZawa said...

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

najiah shaharain said...

singgah dr sgmn yg sama.slm kenal.jemput ke blog.jgn lupe tinggalkan jejak..k^_^

http://www.jiakreatifelt.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

Iris Jasmine said...

haiii! sy singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan dan hepi blogwalking! :D Jom singgah ke Bits & Pieces :D

Mia Liana said...

Salam. Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

- Mia Liana -

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati