Monday, 3 November 2014

BORONG MAMYPOKO DRY PANTS

SALAM 1 MALAYSIA 

1hb Nov yang lepas mummy Nad dengan hubby pergi lar PISA sebab nak ushar-ushar barang baby sikit dekat baby fair. Tapi hampa apabila xbanyak brand yang join dan barang pun xmenarik dan murah..  Lebih kurang 3,4 kali pusing tak tahu nak borong ape dah.. Akhirnya mummy Nad dan hubby borong mamypoko drypant untuk Irfan dan baby wipes untuk newborn baby blan 3 nanti.. HAHAHHA...over can beli awal giler.. Dah alang-alang pergi baby fair beli je lar ckit kan...

Dapat dalam rm28++ cmtu je tu yang borong stok untuk 2 bulan tu.. hehhehe... Mummy Nad suka anak mummy Nad pakai pampers jenis pants sebab since anak lelaki mummy tu chubby dan aktif dye sangat xsuka memakai baju....wah skema betul ayat kan.. hahahha...klo pakai pampers biasa mak tok dia cakap xcantik bila irfan xpakai baju.. TARAAAaaa solutionnye mummy beli pants sebab selesa bila  anak montel mummy pakai jeans dan main-main kalo xpakai baju... 

Lagi 1 sebab kenapa mummy Nad suka sangat bagi pakai pampers jenis pants sebab harga lagi murah dari yang biasa. Kalo xde baby fair pn memang mummy Nad beli jenis pants jugak. Bukan tunggu fair je.. huhuhu. Bayangkan drypers biasa 46 pieces rm34.90 tapi yang jenis pants ni kalau mummy beli time offer selalu habis mahal RM30.9 @ rm 31.90. Jadi bahagi darab harga lebih kurang je pn. Tetapi jenis pants lebih cantik dan selesa untuk anak mummy lar.. Ank korang tak tahu ler.. Sebab saiz xxl ni xbanyak pilihan sangat. Jadi redha je lar.. 



Sekian...


♥ Terima Kasih ♥

2 comments:

adianiez AIDA said...

hai aida terjah dari mamaniza.com. salam persahabatan ye.
aida pun kalau kat mitc tu ada baby mommy fair, yg dibeli drypers la. lain-lain x brape penting.
aida masih lagi pakaikan izzat drypers, drypantz hanya bila nak jalan-jalan :)

NADA syafi said...

@adianiez AIDA

HAi salam persahabatn... Dlu nda pakaikan jgak irfan drypers tapi sekarang harga mhal lar.. xberbaloi pulak. Sb tu lar nada tukar jenis pants jer.. Harga lebih kurang tapi bila promosi ler

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati