Friday, 21 November 2014

NEW PIZZA FROM GROUPON


Baru-baru ni gropon ada buat 1 lagi promosi yang at last mummy Nad pn terbeli jugak lar memandangkan prince charming mummy asyk ajak makan pizza jer.. Set yang ni mummy dapat 1 regular jam packed pizza, 2 air, 1 personal pan pizza n include tax only for rm25.00 

Sangat berbaloi utk 3 orang kami makan hujung-hujung minggu. So 5hb Nov yang lalu mummy dah g tebus pn.. Cara nak beli ni korang bukak je groupon pya website then login. Pastu kalo dah berkenan apa2 korang tekan je buy and bayar on9. Groupon akan hantar cmfrmtion dan korang print jer attachment voucher no yang dorang hantar dan prgi lar mana-mana cawangan yang berkenan di hati..

Mummy tanya dulu bukan apa tkot tbe2 restaurant tu xupdate ke ape ke kan.. So masuk je kat dpan mummy tanya dorang trima n thu tak tntang promosi ni. Then bila dah ok duduk n order je lar makanan korang macam biasa. Bukan apa kadang2 ada staff yang malas and cakap xtahu n xnak terima benda-benda macam ni. Mummy belum pernah kena lagi but based on review from others blogger..


Jom layan pic daddy + irfan santai-santai ble cuti
irfan dah xsabar tu
ni la jam packed pizza


Nampak betapa lincin plate2 ni


Dua-dua buah hati mummy muka kekenyangan.. Hahahha... 


♥ Terima Kasih ♥

2 comments:

Papaglamz said...

Irfan sihatnyer..

NADA syafi said...

@Papaglamz
Sangat chat... dah 14kg++ dh.. letih nak dkung.. :-)

© Mummy Irfan | Template By Blog Bingkisan Hati